Știri

PUBG aduce înapoi harta Erangel pentru o perioadă limitată

Într-o mișcare menită să trezească nostalgii, PUBG va reintroduce harta sa originală, Erangel, pentru o perioadă scurtă. În intervalul 14-28 mai pentru PC și 23 mai – 6 iunie pentru console, jucătorii se vor putea bucura din nou de terenurile începutului PUBG.

Cunoscută sub numele de Erangel Classic, această revenire la rădăcini va oferi jucătorilor ocazia de a experimenta campionatul original din 2017. Cu vreme mohorâtă, începutul jocului cu un avion doborât și alte caracteristici clasice, PUBG promite să aducă înapoi nostalgia timpurilor de glorie.

Această mișcare nu este neobișnuită în lumea jocurilor Battle Royale, având în vedere succesul similar al evenimentului OG din Fortnite. Revenirea la origini poate aduce un val de entuziasm în comunitatea PUBG și poate revitaliza interesul pentru joc.

În viitor, PUBG va continua să aducă îmbunătățiri, inclusiv medii distructibile și o tranziție către Unreal Engine 5. Aceste schimbări promit să ofere o experiență îmbunătățită și mai captivantă pentru jucători.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *