Știri

PS5 Pro: dezvoltatorii încurajați să se concentreze pe îmbunătățirea Ray Tracing

Informațiile despre PS5 Pro continuă să apară, dezvăluind detalii despre îmbunătățirile aduse de această versiune a consolei PlayStation. Surse familiare cu planurile Sony dezvăluie că dezvoltatorii sunt rugați să se asigure că jocurile lor sunt compatibile cu PS5 Pro, cu o concentrare specială pe îmbunătățirea tehnologiei Ray Tracing.

Sony pare să încurajeze utilizarea mai extensivă a ray tracing-ului pe PS5 Pro, punând accent pe acest aspect în dezvoltarea jocurilor. Se pare că există chiar o etichetă specială, “Trinity Enhanced”, pentru jocurile care beneficiază de “îmbunătățiri semnificative” pe această nouă versiune a consolei.

Pe lângă aceste îmbunătățiri în tehnologia Ray Tracing, dezvoltatorii vor avea acces la 1,2 GB mai multă memorie de sistem pe PS5 Pro. Acest lucru ar putea ajuta la susținerea tehnologiei PlayStation Spectral Super Resolution, o tehnologie de supereșantionare dezvoltată de Sony.

Deși PS5 Pro nu a fost încă anunțat oficial, se presupune că se va lansa în vacanța anului 2024. Cu toate acestea, există posibilitatea ca lansarea să fie amânată din cauza lipsei de titluri primare. Fanii PlayStation sunt cu siguranță nerăbdători să afle mai multe detalii și să primească un anunț oficial în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *