Știri

PS Plus Premium va pierde șapte jocuri în martie 2024

Sony a dezvăluit că șapte jocuri vor părăsi nivelurile Extra și Premium ale PlayStation Plus în martie 2024. Printre acestea se numără Civilization 6, Outer Wilds și alte cinci titluri, oferind abonaților PS Plus suficient timp să le exploreze și să le învingă înainte de plecarea lor.

Bibliotecile PS Plus Extra și Premium au fost supuse unor rotații lunare începând cu iunie 2022, oferind jucătorilor o gamă variată de jocuri. În ultima actualizare, PS Plus Extra și Premium au adăugat 13 jocuri noi, iar acum se pregătesc să elimine șapte titluri.

Cele șapte jocuri care vor părăsi PS Plus în martie 2024 sunt Civilization 6, Code Vein, Ghostwire: Tokyo, Haven, NEO: The World Ends With You, Outer Wilds și Tchia. Acestea au fost disponibile pentru abonați încă din martie 2023, reprezentând o lungă perioadă în care aceste titluri au fost parte din catalogul de conținut al serviciului Sony.

Data la care aceste titluri vor fi eliminate din PS Plus este estimată să fie pe 19 martie. Cu toate acestea, pentru a învinge toate aceste jocuri înainte de plecare, abonații vor avea nevoie de mult timp, estimându-se că trecerea rapidă prin aceste titluri ar dura aproximativ 120 de ore, fără a lua în considerare complexitatea și durata lor variabilă.

Chiar și așa, pentru cei care nu reușesc să le învingă înainte de plecare, există întotdeauna posibilitatea ca aceste jocuri să revină în viitor pe serviciul Sony. Astfel, membrii PS Plus Extra și Premium care doresc să își mențină abonamentele pe termen lung ar putea avea o altă șansă să se bucure de aceste titluri în viitor. Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul oficial PlayStation Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *