Știri

PS Plus Premium confirmă 12 jocuri care vor fi disponibile în curând

PlayStation Plus Premium a anunțat recent că va adăuga 12 noi jocuri în librăria sa, incluzând titluri clasice din era PlayStation 2 și jocuri pentru PS VR2. Abonații serviciului vor avea acces la aceste jocuri începând cu luna iunie, consolidând oferta variată de titluri disponibile pentru membrii PS Plus Extra și Premium.

În iunie, abonații PlayStation Plus Premium vor putea explora titluri clasice precum Tomb Raider Legend, Star Wars: The Clone Wars și Sly Cooper and the Thievius Raccoonus. În plus, pentru fanii realității virtuale, PS Plus Premium va aduce jocuri PS VR2 populare, inclusiv Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Walkabout Mini Golf, Synth Riders, Before Your Eyes, și The Walking Dead: Saints & Sinners – Capitolele 1 și 2. Acestea vor fi disponibile începând cu 6 iunie.

Pe lângă aceste titluri, PlayStation Plus continuă să îmbogățească oferta pentru abonații Extra și Premium, cu jocuri noi adăugate la catalogul de jocuri. Dredge pentru PS4 și PS5 va fi disponibil din 29 mai, LEGO Marvel Super Heroes 2 pentru PS4 din 31 mai, Cricket 24 pentru PS4 și PS5 din 5 iunie, și Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition pentru ambele console din 7 iunie. De asemenea, abonații PS Plus Premium vor putea să testeze WWE 2K24 pentru PS4 și PS5 pentru o perioadă limitată începând cu 29 mai.

În plus, EA Sports FC 24 va rămâne parte a gamei PS Plus Monthly Games până pe 18 iunie. Abonații vor primi și un pachet de conținut exclusiv pentru Roblox pe 3 iunie. Sony a anunțat și activități speciale pentru Days of Play 2024, incluzând trei provocări comunitare și o campanie PlayStation Stars care le va permite jucătorilor să câștige noi obiecte digitale de colecție.

Această expansiune a librăriei PS Plus subliniază angajamentul Sony de a oferi abonaților săi o varietate de experiențe de joc, de la titluri clasice și îndrăgite la cele mai noi inovații în gaming.

PS Plus VR2 – 6 Iunie
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
Walkabout Mini Golf
Synth Riders
Before Your Eyes
The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2

PS Plus Premium – 11 Iunie
Tomb Raider Legend
Star Wars: The Clone Wars
Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

PS Plus Extra și Premium – în curând
Dredge for PS4, PS5 – 29 mai
LEGO Marvel Super Heroes 2 for PS4 – 31 mai
Cricket 24 for PS4, PS5 – 5 iunie
Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition for PS4, PS5 – 7 iunie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *