Știri

Project Winter: abonamentul gratuit este acum disponibil

Project Winter își deschide porțile către o nouă etapă de aventuri cu lansarea abonamentului gratuit pe Steam! Această versiune specială oferă jucătorilor o experiență limitată a jocului, dar este complet compatibilă cu toate platformele, permițându-le să-și înfrunte oficial prietenii.

Abonamentul gratuit pentru Project Winter furnizează două jetoane zilnice jucătorilor, acestea putând fi utilizate pentru a participa la două meciuri în orice mod de joc sau pentru a încerca conținutul descărcabil Blackout. Deși personalizarea și progresia personajelor sunt parțial restricționate, abonamentul oferă acces complet la tutorial, toate modurile de joc, matchmaking și posibilitatea de a câștiga valută în joc.

Chiar dacă există anumite restricții în anumite zone ale jocului, cum ar fi cheltuirea monedei în Magazin, deschiderea de Drop-uri sau câștigarea de recompense de conectare și de vacanță, jucătorii care decid să treacă la versiunea completă vor transfera multe dintre realizările obținute în timpul acestei experiențe gratuite. Acest transfer include rangul social, moneda și statutul de progres.

Lansat pe 10 ianuarie, abonamentul gratuit pentru Project Winter a devenit deja disponibil pe Steam. Asigurați-vă că accesați platforma pentru a profita de această experiență gratuită și nu uitați să urmăriți videoclipurile noastre de pe YouTube pentru a descoperi mai multe detalii captivante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *