Zvonuri

Proiectele Far Cry Blackbird și Maverick: ce știm până acum

Conform celor mai recente zvonuri, există două jocuri Far Cry în prezent în lucru, care poartă numele de cod Project Blackbird și Project Maverick.

Proiectul Maverick: Un Shooter Bazat pe Extracție în Alaska

Proiectul Maverick este descris ca un shooter bazat pe extracție, plasat în sălbăticia din Alaska, cu mecanisme de supraviețuire. Acesta ar putea urma pe urmele unor jocuri precum Escape From Tarkov. Cu o funcție de moarte permanentă și accentul pe supraviețuire, jocul promite să ofere o experiență intensă și captivantă.

Proiectul Blackbird: Următoarea Tranșă Principală din Franciză

Proiectul Blackbird este considerat următoarea tranșă principală din franciza Far Cry și este probabil să fie numit Far Cry 7. Povestea jocului se va concentra pe salvarea familiei personajului jucător dintr-un cult al conspirației numit „Fiii Adevărului”. Jucătorii vor trebui să utilizeze un nou mecanism de interogare pentru a determina locația membrilor familiei lor și vor fi puși sub presiunea timpului, având la dispoziție doar 24 de ore în viața reală pentru a-și salva familia.

Ce Știm Despre Lansare și Detalii Tehnice

Proiectul Blackbird va fi dezvoltat folosind Snowdrop Engine de la Ubisoft, același motor care alimentează viitorul Star Wars Outlaws. Se estimează că jocul va fi lansat în toamna anului 2025.

Concluzie

Deși informațiile sunt încă subțiri și pot suferi modificări pe parcursul dezvoltării, aceste două proiecte Far Cry promit să aducă noi direcții și provocări în cadrul francizei, captând interesul și anticiparea fanilor pentru ceea ce va urma în universul Far Cry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *