Știri

Probleme la calificările deschise pentru primul Major CS2

Calificările deschise pentru primul Major Counter-Strike 2 ar trebui să marcheze un moment important în industrie, dar evenimentul găzduit de Challengermode a întâmpinat deja dificultăți semnificative. În rapoartele tot mai numeroase de pe platforme precum X/Twitter, Reddit și HLTV, jucătorii au semnalat o serie de probleme majore, incluzând disfuncționalități ale paginilor de înscriere, blocaje ale computerelor cauzate de programul anti-cheat, întârzieri semnificative și o lipsă aparentă de administratori prezenți pentru a soluționa problemele.

Fostul jucător Fnatic, Owen „smooya” Butterfield, a fost printre cei care au avut o experiență dificilă în prima calificare. Jucătorii s-au confruntat cu răspunsuri limitate și soluții inadecvate din partea administratorilor, ceea ce a dus la frustrări crescânde în rândul comunității. Unele echipe au fost nevoite să joace în condiții dezavantajoase, inclusiv runde în care erau în inferioritate numerică (patru-vs-cinci) din cauza problemelor tehnice.

Cu un accent deosebit pe programul anti-cheat Akros, jucătorii au raportat că au experimentat prăbușiri în timpul meciurilor, iar soluțiile oferite de administratori au fost insuficiente. S1mple, una dintre marile figuri din Counter-Strike, a adresat direct organizatorii Challengermode, subliniind că comunitatea poate distruge reputația foarte ușor și că este necesară angajarea unui număr mai mare de administratori sau colaborarea cu alți furnizori de platforme.

În ciuda multiplelor apeluri ale jucătorilor de top, cum ar fi dupreeh, câștigător al cinci majore, la îmbunătățirea condițiilor, problemele persistă. Unii jucători au indicat că actualizările tardive ale programului anti-cheat au surprins mulți participanți în timpul calificărilor, amplificând frustrările deja existente.

Pe fondul acestor dificultăți, atât jucătorii, cât și fanii, speră că viitoarele calificări deschise vor beneficia de o prezență mai consistentă a administratorilor sau vor implica schimbări semnificative, cum ar fi trecerea la platforme precum FACEIT pentru a asigura un mediu mai stabil și profesionist pentru competiții viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *