Știri

Private Division și Wētā Workshop aduc pe piață un joc The Lord of the Rings inedit, Tales of the Shire

Private Division și Wētā Workshop au dezvăluit astăzi un joc așteptat cu mare interes de fani, Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game. Acesta promite o experiență de simulare de viață a Hobbitului, în care jucătorii vor putea experimenta viața confortabilă din Shire, subdevăluată și revigorată în acest nou joc. Programat să fie lansat în a doua jumătate a anului 2024, jocul va fi disponibil pentru Nintendo Switch™, PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC prin Steam.

În Tales of the Shire, jucătorii vor intra în pielea unui Hobbit și vor explora orașul idilic Bywater. Cu un gameplay sănătos și centrat pe Hobbit, jucătorii vor putea experimenta plăcerile simple ale vieții din Shire, cum ar fi gătitul, pescuitul, grădinăritul și multe altele. Vor putea personaliza și decora casele Hobbitului, bucurându-se de un mediu confortabil și relaxant în mijlocul întunericului apăsător al universului Pământului de Mijloc.

“Suntem încântați să oferim jucătorilor oportunitatea de a-și îndeplini fantezia de a-și trăi viața umilă de Hobbit în Shire”, a declarat Kelly Tyson, șeful de produs la Wētā Workshop. “Tales of the Shire aduce o nouă dimensiune confortabilă modului în care fanii pot experimenta Pământul de Mijloc, cu o mulțime de gameplay sănătos, centrat pe Hobbit, pentru a-i cuceri pe nou-veniți la acest gen.”

Echipa de la Wētā Workshop creează o reprezentare strălucitoare a lucrărilor îndrăgite ale lui J.R.R. Tolkien, oferind jucătorilor agenția de a-și crea propria experiență Hobbit în Pământul de Mijloc, a declarat Michael Worosz, Chief Strategy Officer, Take-Two Interactive și șeful departamentului privat. Divizia. “Jucătorii au cerut un joc cald și primitor The Lord of the Rings de ani de zile și este exact ceea ce oferim cu Tales of the Shire.”

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game vine la sfârșitul acestui an pe sistemul Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC prin Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *