Știri

PRISM – un skin uimitor de AK-47 transparent pentru CS2

Un producător de skinuri pentru CS2, kr1zer, a surprins comunitatea pe 12 noiembrie prin crearea unui skin AK-47 unic din sticlă transparentă numit PRISM. Acest skin impresionant, încă neconfirmat oficial de Valve pentru adăugarea în CS2, a stârnit deja agitație în rândul jucătorilor. PRISM oferă o experiență vizuală uimitoare, permitând vizualizarea cerului, pereților sau pământului prin corpul transparent al AK-47.

Deși unele voci din comunitate au exprimat îngrijorări cu privire la realismul utilizării unei arme din sticlă, kr1zer susține că CS2 este o interpretare nerealistă a războiului anti-terorism, evidențiind alte skin-uri excentrice deja prezente în joc. Pielea PRISM aduce un element autentic și distractiv, reprezentând o abordare inovatoare a designului de skinuri.

Cu toate acestea, o posibilă problemă cu adăugarea skin-ului PRISM în joc ar putea fi faptul că jucătorii îl aruncă în apă în loc să-l folosească, dată fiind transparența sa. Cu toate acestea, acest aspect ar putea deveni o strategie de ascundere a armelor în timpul rundelor economice.

Deși kr1zer a încărcat AK-47 PRISM în atelierul CS2, decizia de a-l adăuga în joc aparține Valve. Cu toate că criteriile Valve rămân neclare, este cunoscut faptul că dezvoltatorul preferă să colaboreze cu artiști certificați, ceea ce ar putea influența decizia finală privind adăugarea skin-ului PRISM în CS2. Kr1zer, cunoscut pentru cele peste 640 de skin-uri trimise, a avut precedentul adăugării M249 | OSIPR în CS:GO în mai 2021, ca parte a cazului Snakebite.

Transparent glass AK-47 | PRISM
byu/KR1ZER inGlobalOffensive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *