Zvonuri

Prince of Persia: The Sands of Time Remake prezintă imagini revizuite, încă în stadii incipiente

Potrivit unor zvonuri recente, remake-ul jocului Prince of Persia: The Sands of Time a intrat într-un proces de revizuire completă după ce dezvoltarea a fost preluată de studioul Ubisoft Montreal. Se pare că proiectul a fost reconceput cu noi mecanici de luptă și parkour, împreună cu o abordare grafică completă.

Tom Henderson de la Insider Gaming a raportat că Ubisoft Montreal a reluat complet dezvoltarea jocului, începând proiectul de la zero. Remake-ul ar urma să aibă o abordare mai „realistă”, cu o revizuire grafică completă și noi animații, inclusiv mecanici de luptă și parkour.

De asemenea, se spune că proiectul a fost rescris și reînregistrat în întregime în captura de mișcare, iar protagonistul titular a fost reformat, ceea ce înseamnă că actorul Yuri Lowenthal nu își va relua rolul. Cu toate acestea, proiectul se află încă în stadii incipiente de dezvoltare, iar imagini în curs de dezvoltare arată că este încă departe de finalizare.

Ubisoft ar putea face un anunț legat de joc „în curând”, iar o vitrină Ubisoft Forward este programată pentru 10 iunie, unde s-ar putea să aflăm mai multe detalii. În timp ce remanierea Prince of Persia: The Sands of Time Remake poate aduce entuziasm printre fanii seriei, acesta ar putea fi încă departe de a fi finalizat.

În plus, se pare că un alt joc Prince of Persia este în lucru – The Rogue Prince of Persia, un titlu roguelite dezvoltat de studioul Evil Empire, care se presupune că va fi lansat în acces anticipat luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *