Știri

Prince of Persia: The Sands of Time anunță lansarea pentru 2026 și își schimbă numele

Ubisoft a anunțat o nouă țintă de lansare pentru remake-ul mult-așteptat al jocului „Prince of Persia: The Sands of Time”. În cadrul unui eveniment livestream recent, Ubisoft a dezvăluit că jocul este acum planificat pentru lansare în 2026, o dată care surprinde mulți fani. Deși este neobișnuit să vadă un proiect amânat în mod repetat, Ubisoft explică că acest lucru este necesar pentru a oferi o experiență de joc de înaltă calitate.

Remake-ul, care inițial a fost numit „Prince of Persia: The Sands of Time Remake”, a suferit și o schimbare de nume. Partea „Remake” a titlului a fost eliminată, astfel încât jocul va fi acum cunoscut simplu ca „Prince of Persia: The Sands of Time”. Această schimbare subtilă sugerează că Ubisoft ar putea să facă modificări semnificative în joc, în loc să se limiteze strict la o reimaginare fidelă a originalului.

Este demn de remarcat faptul că jocul este acum denumit „un Ubisoft Original”, indicând faptul că este dezvoltat intern de Ubisoft. Această schimbare poate indica o dorință de a sublinia angajamentul companiei față de calitate și creativitate în dezvoltarea jocurilor.

Cu toate acestea, lipsa unor detalii concrete cu privire la progresul jocului ridică întrebări cu privire la stadiul său actual de dezvoltare și la direcția în care se îndreaptă. Fanii rămân curioși să afle mai multe despre ceea ce urmează pentru „Prince of Persia: The Sands of Time” și cum va evolua jocul înainte de lansarea sa în 2026.

Ubisoft nu a oferit încă nicio explicație oficială pentru schimbarea numelui și nici pentru amânarea jocului, dar este posibil să auzim mai multe pe această temă în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *