Știri

Prince of Persia: The Lost Crown primește actualizare și DLC post-lansare

Ubisoft anunță planuri ample de post-lansare pentru Prince of Persia: The Lost Crown, includând noi moduri de joc și un DLC pentru poveste.

Prince of Persia: The Lost Crown, platformer-ul de acțiune 2D recent lansat de Ubisoft, va beneficia de un flux constant de conținut nou pe tot parcursul anului 2024. Actualizările și DLC-urile urmează să aducă noi provocări și profunzime poveștii.

Începând cu actualizarea Warrior’s Path din 30 martie, jocul va introduce moduri de joc speedrun și permadeath, împreună cu noi skin-uri pentru protagonistul Sargon. Mai târziu în primăvară, va fi lansat modul Boss Rush, oferind jucătorilor posibilitatea de a se confrunta cu toți șefii din joc într-o succesiune rapidă.

Vara aduce actualizarea Divine Trials, care va include noi provocări de luptă, puzzle-uri și platforme, împreună cu amulete noi și skin-uri suplimentare pentru Sargon. În plus, un DLC de poveste este programat pentru lansare mai târziu în cursul anului, promițând să aducă mai multă profunzime poveștii The Lost Crown.

Aceste actualizări și DLC-uri sunt menite să extindă și să îmbunătățească experiența jocului, oferind fanilor noi moduri de a se bucura de universul Prince of Persia.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *