Trailere

Prince of Persia – The Lost Crown prezintă ediția Deluxe

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru a promova Ediția Deluxe a jocului Prince of Persia: The Lost Crown, care urmează să fie lansat săptămâna viitoare. Această ediție, vândută la prețul de 59,99 USD, include jocul de bază cu acces anticipat de trei zile, oferind astfel jucătorilor posibilitatea de a intra devreme în acțiune.

Ediția Deluxe oferă, de asemenea, unele beneficii adiționale, cum ar fi ținutele Immortal și Warrior Within, ambele prezentate în trailer. Ținuta Nemuritoare pentru protagonistul Sargon adaugă un aspect elegant, iar Prosperity Bird Amulet ajută la descoperirea „comorilor ascunse”. De asemenea, ediția include un Ghid de aventură digital pentru sfaturi potențial mai aprofundate despre supraviețuirea în Muntele Qaf.

Prince of Persia: The Lost Crown va fi lansat pe 18 ianuarie și va fi disponibil pe platformele PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch. O demonstrație gratuită a jocului va fi disponibilă începând cu data de 11 ianuarie.

Pentru mai multe detalii despre rezoluția jocului și rata de cadre pentru console, sau pentru a verifica diferitele setări de dificultate și accesibilitate, puteți accesa aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *