Zvonuri

Prince of Persia: The Lost Crown atinge 300.000 de jucători, Avatar: Frontiers of Pandora la 1,9 milioane, iar Assassin’s Creed Mirage depășește 5 milioane

Conform informațiilor furnizate de Tom Henderson de la Insider Gaming, Prince of Persia: The Lost Crown, cel mai recent titlu al Ubisoft, nu a reușit să atragă un număr mare de jucători la lansare, înregistrând doar aproximativ 300.000 de jucători și venituri estimate la 15 milioane de dolari. În ciuda aclamațiilor critice, jocul nu a corespuns așteptărilor în perioada inițială de după lansare.

În schimb, Avatar: Frontiers of Pandora, lansat luna trecută, a înregistrat 1,9 milioane de jucători și aproximativ 133 de milioane de dolari în venituri. Totuși, aceste cifre reprezintă o scădere semnificativă față de performanța anterioară a unor titluri ale dezvoltatorului Massive Entertainment, precum Divizia și Divizia 2.

Henderson menționează că Avatar: Frontiers of Pandora a fost inițial programat pentru lansare la sfârșitul anului 2022 pentru a coincide cu Avatar: The Way of Water, dar a fost afectat de întârzieri și marketing limitat, influențând vânzările.

În același context, Assassin’s Creed Mirage, o altă lansare recentă a Ubisoft, pare să fi avut mai mult succes, atrăgând peste 5 milioane de jucători până acum.

Zvonurile indică planurile Ubisoft pentru viitor, inclusiv lansările viitoare, precum Star Wars Outlaws programat pentru prima jumătate a anului 2024 și Assassin’s Creed Codename Red pentru a doua jumătate a aceluiași an, împreună cu alte proiecte, cum ar fi remake-ul Splinter Cell și un nou joc Ghost Recon, planificate pentru următorii doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *