Știri

Primul weekend alpha pentru SMITE 2 este programat pentru 2-5 mai

Titan Forge Games a dezvăluit astăzi că SMITE 2 va desfășura primul Alpha Weekend din 2 mai până pe 5 mai. Pachetele Founder’s Edition, care garantează accesul la eveniment, sunt acum disponibile pentru cumpărare.

Primul eveniment Alpha Weekend va include 14 zei jucabili și modul de joc renovat Conquest. Titan Forge Games va găzdui un stream live al canalului lor oficial Twitch pe 1 mai, ora 15:00 ET / 20:00 Marea Britanie, unde vor dezvălui lista completă a zeilor jucabili și detalii suplimentare despre eveniment.

Evenimentele Alpha Weekend vor avea loc în fiecare lună, până când SMITE 2 ajunge la versiunea beta închisă 24/7, care ar trebui să înceapă la sfârșitul acestei veri. Pe măsură ce testarea Alpha progresează, jucătorii se pot aștepta să joace mai mulți zei și să vadă îmbunătățiri și perfecționări pe baza feedback-ului pe care îl oferă dezvoltatorilor.

„Suntem încântați să urăm bun venit jucătorilor la primul eveniment Alpha Weekend. Succesul SMITE se datorează comunității sale și fără ei nu ne-am fi putut imagina vreodată să facem SMITE 2. De aceea, noi, cei de la Titan Forge, așteptăm cu nerăbdare să vedem jucători care întrerup jocul, spunându-ne ce le place și ce nu le place și inspirându-ne cu idei noi – toate pentru a face din SMITE 2 un joc grozav.” – Travis Brown, director general la Titan Forge Games.

Jucătorii selectați care și-au înregistrat interesul prin intermediul site-ului oficial vor primi o invitație pentru a se alătura testului alfa. Jucătorii care cumpără ediția Founder, Deluxe Founder’s Edition sau Ultimate Founder’s Edition vor primi acces garantat la evenimentele SMITE 2 Alpha Weekend și la beta închisă 24/7. Mai multe informații pot fi găsite în întrebările frecvente oficiale.

Jucătorii pot acum lista de dorințe pentru SMITE 2 și pot cumpăra pachetele Founder’s Edition pe Steam, PlayStation 5, Xbox și Epic Games Store. Mai multe informații despre SMITE 2 pot fi găsite pe site-ul oficial și prin X, TikTok, YouTube, Facebook și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *