Știri

Primul sezon al Suicide Squad: Kill the Justice League este deja mort

Suicide Squad: Kill the Justice League a fost lansat cu mari speranțe, dar Sezonul Jokerului, primul sezon al jocului, a dezamăgit profund jucătorii cu conținutul său repetitiv și lipsa de inovație.

Sezonul Jokerului, numit și Season of the Joker, a promis să aducă o nouă poveste și conținut proaspăt jucătorilor, dar a eșuat să livreze. Misiunile și activitățile prezentate în acest sezon sunt, în mare parte, reciclate și lipsite de interes, iar jucătorii se plâng de lipsa de continuitate și inovație.

În plus, modul în care personajul Joker a fost introdus și deblocat în joc a fost considerat dezamăgitor de mulți jucători, care au criticat și opțiunea de a plăti pentru accesul imediat la acest personaj.

Rocksteady, dezvoltatorul jocului, se confruntă acum cu critici dure din partea comunității de jucători și cu o scădere semnificativă a numărului de utilizatori activi. Se pune întrebarea dacă viitorul Suicide Squad: Kill the Justice League este amenințat de aceste eșecuri, cu mulți comparând abordarea dezamăgitoare a jocului cu alte titluri eșuate, precum Anthem și Marvel’s Avengers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *