Trailere

Primul eveniment PlayStation State of Play pentru 2024 este programat pentru 31 ianuarie

Sony a confirmat oficial că primul eveniment PlayStation State of Play pentru 2024 va avea loc miercuri, 31 ianuarie, la ora 14:00 PT. Aceste evenimente oferă jucătorilor PS5 actualizări privind jocurile viitoare și adesea includ surprize plăcute. Se așteaptă ca evenimentul să cuprindă peste 40 de minute de anunțuri și apariții ale unor jocuri, inclusiv prezentări ale PlayStation VR2.

În prezent, au fost confirmate doar două jocuri pentru eveniment: Rise of the Ronin și Stellar Blade. Cu toate acestea, surse din industrie și informații neoficiale sugerează că vor exista și alte dezvăluiri importante. Între acestea se numără posibilele anunțuri ale jocurilor precum Death Stranding 2, Final Fantasy 7 Rebirth, o remasterizare Sonic Generations, Silent Hill 2, un joc Metro VR, Judas și o remasterizare Until Dawn.

Fanii sunt invitați să se conecteze pentru a afla mai multe detalii și pentru a vedea ce surprize pregătește Sony pentru comunitatea de jucători. Evenimentul este programat să ofere o perspectivă asupra viitoarelor titluri destinate lansării pe PS5 în 2024, cu mențiunea că unele jocuri ar putea fi planificate pentru lansare și „dincolo de” acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *