Trailere

Primul DLC plătit Remnant 2 The Awakened King se lansează mai târziu în această lună

Gearbox și Gunfire Games au dezvăluit că primul DLC al lui Remnant 2, The Awakened King, va fi lansat pe 14 noiembrie pentru PC, PS5 și Xbox Series X|S. Va costa 10 USD.

În Regele Trezit, Regele Unic Adevărat s-a trezit și acum este însetat de sânge, deoarece a fost corupt de Rădăcină în timpul hibernării. Jucătorii pot experimenta o nouă poveste și pot descoperi secretele din spatele Unicului Rege Adevărat într-o zonă nouă din lumea Losomm.

În plus, există un nou arhetip numit Ritualist care este specializat în efecte de statut. Mai multe detalii despre acest nou arhetip vor fi dezvăluite mai aproape de lansarea DLC-ului. Pe lângă noua zonă, există și noi arme, obiecte și șefi de întâlnit.

În 2024 vor veni încă două actualizări DLC, pentru un total de trei actualizări. Un pachet DLC care le conține pe toate trei este disponibil pentru 25 USD și va avea acces la The Awakened King când va fi lansat mai târziu în această lună. Cei care au achiziționat Ultimate Edition a Remnant 2 vor primi toate DLC-urile fără costuri suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *