Trailere

Primul căpitan român urcă la bordul World of Warships în versiunea din martie

Wargaming, dezvoltator și editor al jocului de lupte navale de renume mondial, World of Warships, livrează în Early Access colecția mult-așteptată de crucișătoare Commonwealth. Linia de nave nou-nouță este acompaniată de un Event Pass nou cu două linii de progres, cu o mulțime de recompense care pot fi deblocate astfel. În plus, evenimentul Piñata Hunt ajunge în joc cu o mecanică nou, în timp util pentru Ziua Păcălelilor. Versiunea din martie prezintă, de asemenea, primul căpitan român din World of Warships, cu vocea binecunoscutului actor George Lungoci.

Andrei Teodorescu ajunge în World of Warships

Primul căpitan vorbitor de limba română din joc, Andrei Teodorescu, le va fi disponibil jucătorilor români începând cu 14 martie. Având vocea faimosului actor George Lungoci, acest amiral poate fi obținut utilizând codul „TEODORESCU” de pe această pagină. 20.000 de jucători norocoși vor avea șansa de a lupta împreună cu acesta în versiunea 13.2, însă cei care nu au apucat să îl recruteze în această perioadă nu trebuie să se îngrijoreze: la jumătatea lui aprilie, căpitanul le va fi disponibil gratuit tuturor jucătorilor din lume prin Event Pass-ul gratuit.

Piñata Hunt explodează cu recompense

Nu e o glumă, e pe bune! Începând cu finalul lunii martie, evenimentul Piñata Hunt va aduce culoare jocului, cu luptele sale excentrice, în timp util pentru Ziua Păcălelilor. Două echipe cu câte șapte nave din generațiile VIII-IX se vor întrece pe o variantă modificată și unic decorată a hărții Hotspot, într-o cursă pentru scufundarea navei speciale Piñata. Ca parte a distracției, toate navele care concurează în eveniment vor fi decorate cu o selecție aleatorie de camuflaje tematice, explodând la distrugere cu o animație nou-nouță. Drept recompensă pentru eforturile zdrobitoare din aceste lupte, jucătorii vor primi jetoane speciale Piñata pentru camuflaje tematice permanente, o insignă și un steag comemorativ în Armory.

Evenimentul introduce o mecanică de joc nouă, cu adăugarea de „consumabile de suport”. Gama completă conține opt consumabile unice, cinci dintre acestea putând fi deblocate prin achiziție sau misiuni de luptă.

Crucișătoarele Commonwealth brăzdează mările

Direct din docuri: o nouă linie cu 10 crucișătoare reprezentând națiunile Commonwealth a lăsat ancora în Early Access. Aceste nave istorice sunt notabile prin daunele lor per minut,

Însă această caracteristică e contracarată de viteza redusă de traversare a turelelor. Linia conține atât crucișătoare ușoare, cât și grele, iar artileria acestora începe cu tunuri de 152mm, până la cele de 203mm de la generația VIII în sus. Jucătorii pot să îmbunătățească puterea de foc cu ajutorul torpilelor, începând cu generația III.

Event Pass-ul pe echipe al Commonwealth acompaniază noua linie. Cu două linii de progres cu câte 20 de etape fiecare, acesta oferă o mulțime de recompense deblocabile pentru jucători, inclusiv căpitanul istoric Harold Farncomb cu 6 puncte de abilități, camuflaje, containere și jetoane care pot fi revendicate în Armory. Acest Event Pass înlocuiește misiunile zilnice cu unele săptămânale, ușurând progresul față de Pass-urile anterioare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *