Știri

Prime Gaming oferă 12 jocuri gratuite pentru membrii Amazon Prime în aprilie

Membrii Amazon Prime pot lua 12 jocuri pe parcursul lunii aprilie, începând de astăzi. Disponibilă prin intermediul hub-ului Prime Gaming , selecția din această lună include terenuri iradiate de explorat, ținuturi fantezice în care să se scufunde și câteva mistere de rezolvat. Evenimentul principal din aprilie este cu ușurință Fallout 76 , aventura live-service a Bethesda, care a crescut de-a lungul anilor pentru a deveni o felie destul de grozavă de distracție post-apocaliptică.

În timp ce jocul s-a lansat cu numeroase probleme, versiunea actuală este o distracție plăcută datorită anilor de actualizări, patch-uri și ajustări. Va sosi exact la timp pentru debutul seriei Fallout pe Prime Video . Fallout 76 va fi disponibil începând cu 11 aprilie, dar înainte de atunci, puteți lua astăzi jocul multiplayer în prima persoană slasher Chivalry 2 , jocul relaxant de evadare de aventură Faraway 2 și MMORPG-ul cu lume deschisă Black Desert .

Alăturarea lui Fallout 76 pe 11 aprilie este jocul de aventură cinematografică Drawn: Trail of Shadows, mai multe evadări înfiorătoare în Faraway 3: Arctic Escape și pinball turbo cu Demon’s Tilt . Dacă v-ați întrebat vreodată dacă limitele pinballului pot fi împinse la extrem și rupte, Demon’s Tilt vă va răspunde la această întrebare.

18 aprilie mai are de așteptat încă două jocuri, în timp ce vă angajați într-o rezolvare ocazională de mistere cu Rose Riddle: detectivul de basm și o aventură de tip „point-and-click” de școală veche în Dexter Stardust: Adventures in Outer Space. În cele din urmă, 25 aprilie încheie luna cu jocul cu obiecte ascunse Living Legends: Fallen Sky, groază psihologică în Vlad Circus: Descend into Madness și jocul de evadare 3D Tiny Robots Recharged.

Membrii Amazon Prime Gaming pot primi, de asemenea, câteva jocuri suplimentare de jucat prin canalul Amazon Luna, deoarece Earthworm Jim 2, Smurfs Kart, Airhead, Sail Forth și Metronomicon sunt adăugate în biblioteca acelui serviciu.

Lista completă a jocurilor gratuite Amazon Prime în Aprilie:

4 Aprilie
Chivalry 2
Faraway 2: Jungle Escape
Black Desert

11 Aprilie
Drawn: Trail of Shadows
Faraway 3: Arctic Escape
Fallout 76
Demon’s Tilt

18 Aprilie
Rose Riddle: the Fairy Tale Detective
Dexter Stardust: Adventures in Outer Space

24 Aprilie
Living Legends: Fallen Sky
Vlad Circus: Descend into Madness
Tiny Robots Recharged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *