Știri

Prime Gaming adaugă pachetul Electron Energy pentru Call of Duty: Modern Warfare 3 și Warzone

Prime Gaming a dezvăluit un nou pachet de jocuri pentru comunitatea Call of Duty, oferind membrilor Amazon Prime acces gratuit la un pachet de conținut pentru Call of Duty: Modern Warfare 3 și Warzone.

Acest nou pachet, numit Electron Energy, vine cu o serie de articole cosmetice, inclusiv o piele de operator numită Subatomic, un plan de armă, o carte de vizită, o emblemă și un farmec. Cu o valoare nominală de 15 USD, pachetul poate fi revendicat gratuit de membrii Prime Gaming până pe 23 mai.

Acesta este doar ultimul pachet dintr-o serie de oferte Call of Duty pentru membrii Prime Gaming, care au inclus și alte pachete cosmetice valoroase în trecut. Prime Gaming continuă să ofere o varietate de gratuități, inclusiv jocuri precum Fallout 76 și Chivalry 2, precum și bonusuri în joc pentru titluri populare precum Apex Legends și Overwatch 2.

În plus față de ofertele de conținut, Call of Duty a recent detaliat actualizarea sezonului 3 Reloaded, care aduce noi hărți, moduri și conținut Zombies în Modern Warfare 3, împreună cu noi funcții și liste de redare pentru Warzone.

Cu o mulțime de opțiuni disponibile, membrii Prime Gaming au oportunitatea de a se bucura de o varietate de beneficii, de la jocuri gratuite la conținut exclusiv în jocuri populare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *