Știri

Prima scufundare în lumea lui Hades 2: gameplay-ul a fost dezvăluit

Dezvoltatorii lui Hades 2 au transmis testul tehnic al jocului, oferind jucătorilor o privire înăuntrul lumei captivante pe care o pregătesc. Înscrierile pentru testul tehnic sunt încă deschise, dar doar câțiva norocoși vor avea ocazia să intre efectiv.

Pentru a satisface dorințele celor nerăbdători, directorii de creație Greg Kasavin și Amir Rao au făcut un livestream pe canalul oficial YouTube al dezvoltatorului, oferind o prezentare inițială a jocului. Videoclipul dezvăluie prima zonă majoră a jocului și introduce jucătorii în rolul lui Melinoë, care încearcă să învingă forțele lui Chronos, zeul înviat.

În Erebus, locul unde sufletele așteaptă sortarea în viața de apoi, Melinoë poate obține îmbunătățiri și abilități noi de la zeii Olimpului, inclusiv Apollo. Utilizând mișcări „omega” pentru daune suplimentare și având capacitatea de a sprinta, Melinoë aduce o nouă perspectivă în lupta împotriva forțelor malefice.

Înapoi la baza sa, The Crossroads, Melinoë poate interacționa cu diverse personaje mitologice și poate aduna cenușă pentru a debloca cărți Arcana, sporindu-și puterea și alegând noi arme.

Testul tehnic continuă pentru o perioadă nedeterminată, iar lansarea accesului anticipat este planificată să aibă loc curând după finalizarea acestuia.

Pentru fanii Hades, acest videoclip și testul tehnic oferă oportunitatea perfectă de a explora și de a se bucura de universul captivant al lui Hades 2.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *