Trailere

Prima parte din aniversarea Warhammer 40.000: Darktide se va lansa luna aceasta

Dezvoltatorul Fatshark a dezvăluit planurile pentru două noi actualizări majore destinate shooter-ului co-op, Warhammer 40.000: Darktide. Aceste actualizări, numite colectiv “The Traitor Curse”, vor fi lansate în cadrul unei sărbători aniversare a jocului, inițial lansat spre sfârșitul anului 2022. Primul segment al actualizării este programat să fie lansat în această lună, în timp ce a doua parte este prevăzută pentru decembrie.

Această actualizare aniversară aduce o serie de noutăți, inclusiv o nouă zonă și misiune, plasând jucătorii în inima operațiunilor Moebian 6th pentru a confrunta hoardele de inamici din Mercantile în Carnaval. De asemenea, jucătorii vor putea inspecta echipamentele altor colegi de echipă, iar clasa Veteran va beneficia de o actualizare a arborelui de talente, cu adăugarea Keystones.

Deși datele exacte de lansare nu au fost încă stabilite, dezvoltatorul a confirmat că prima parte a actualizării va fi disponibilă în această lună, urmând ca partea a doua să fie lansată în decembrie.

Warhammer 40.000: Darktide a primit recent o actualizare semnificativă, care a revizuit modul în care funcționa sistemul său de progres, introducând noi Talent Trees pentru toate cele patru clase. Jocul este accesibil pe platformele PC și Xbox Series X/S. Detalii suplimentare și impresii despre joc pot fi găsite în recenzia noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *