Trailere

Prima expansiune a Diablo 4, ‘Vessel of Hatred’, va sosi la sfârșitul anului 2024

La BlizzCon 2023, directorii de producție ai jocului Diablo 4, Tiffany Wat și Chris Wilson, au dezvăluit planurile pentru viitorul jocului în 2023 și 2024, oferind jucătorilor multe motive de anticipație.

Anunțul principal a fost legat de prima expansiune a Diablo 4, programată să fie lansată la sfârșitul anului 2024 și numită “Vessel of Hatred.” Această expansiune va continua povestea principală a jocului și se va concentra pe soarta lui Mephisto, fratele lui Baal și Diablo.

Vessel of Hatred îi va purta pe jucători într-o nouă zonă a lumii Diablo 4, ținuturile Nahantu, care se spune că sunt similare ca dimensiune cu celelalte cinci zone existente.

De asemenea, expansiunea va introduce o nouă clasă în universul Diablo, numită Spiritborn. Detalii specifice despre această clasă nu au fost dezvăluite, dar zvonurile sugerează că Spiritborn va folosi elementele naturii și tărâmul spiritual în luptă, având ghelele drept arme preferate. Blizzard a promis că va dezvălui mai multe detalii despre această clasă în vara anului 2024.

Înainte de lansarea expansiunii, jucătorii vor avea parte de evenimente sezoniere, precum cel de-al treilea sezon care aduce o nouă provocare săptămânală numită “The Gauntlet.” Aici, jucătorii vor concura pentru poziții în clasamentul claselor, iar cei mai buni vor fi cunoscuți în Sala Sezonală a Anticilor.

Primul eveniment sezonier, “Midwinter Blight,” începe pe 12 decembrie și aduce cu sine provocări înghețate și pericole noi. Pentru a ajuta jucătorii să profite de puterile din “Season of the Malignant,” vor fi introduse cinci inele specifice clasei. Pe 5 decembrie, va fi disponibilă o funcție de previzualizare pentru Ocultist, permitând jucătorilor să vadă afixele posibile înainte de a face investiții.

În plus, un eveniment special numit “Abattoir of Zir” va debuta pe 5 decembrie, oferind o experiență rejucabilă de șase săptămâni pentru jucătorii care au atins nivelul 100 și au înfruntat cu succes toate provocările din “Season of Blood.” Cei care supraviețuiesc acestei experiențe vor fi răsplătiți cu un glif Paragon construit din sângele Lordului Zir.

În concluzie, Diablo 4 se pregătește pentru un viitor bogat în conținut și evenimente, cu prima expansiune, “Vessel of Hatred,” care promite să aducă noi aventuri și experiențe pentru jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *