Știri

Prezentarea de jocuri indie Triple-i Initiative aduce împreună dezvoltatori de top pe 10 aprilie

Evil Empire, studioul din spatele Dead Cells, se alătură altor dezvoltatori de jocuri indie pentru a găzdui o prezentare specială. Programată pentru data de 10 aprilie la ora 17:00 GMT, prezentarea, numită Inițiativa Triple-i, va oferi o privire asupra a peste 30 de jocuri indie.

Dezvoltatorii care își vor prezenta titlurile la Triple-i Initiative includ echipe din spatele unor jocuri indie de succes precum Slay the Spire, Darkest Dungeon, Terraria și Vampire Survivors. Conform directorului de marketing al Evil Empire, Bérenger Dupré, studioul a dorit să își prezinte următorul titlu și a considerat că ar fi o oportunitate excelentă pentru a evidenția și alte jocuri indie.

Prezentarea va dura aproximativ 45 de minute și va consta în “trailere back-to-back”, fără gazde sau sponsorizări adiționale, conform descrierii evenimentului.

Printre dezvoltatorii și editorii care își vor prezenta jocurile la eveniment se numără A44, Assemble Entertainment, Blobfish Games, Cole Powered Games, Digital Sun Games, Focus Entertainment, Gearbox Publishing, Mega Crit, PlaySide Studios, Thunder Lotus și mulți alții.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *