Trailere

Prezentare în culise pentru Rise of the Ronin: poveste, decor și compozitor confirmat

Echipa de dezvoltare Team Ninja și Koei Tecmo au lansat primul episod din culise pentru Rise of the Ronin, oferind o privire profundă în dezvoltarea RPG-ului de acțiune în lume deschisă. Episodul aduce în prim-plan detalii despre poveste, decor și, de asemenea, confirmă numirea lui Inon Zur (cunoscut pentru Starfield) în calitate de compozitor.

Jucătorii vor intra în pielea unei societăți secrete denumită Veiled Edge în timpul perioadei Bakumatsu, unde se confruntă cu provocări majore după ce sunt separați de Blade Twin într-un incident. Cum vor gestiona această situație face parte din esența călătoriei lor, mai ales că vor interacționa cu diverse facțiuni și figuri istorice, fiecare cu motive și motivații unice.

Perioada Bakumatsu, marcată de boli, instabilitate politică și sărăcie, este reprezentată în joc până la cele mai mici detalii, iar soundtrack-ul este compus de Inon Zur, celebru pentru munca sa anterioară în Starfield.

În timpul explorării lumii jocului, jucătorii vor întâlni teritorii conduse de bandiți și vor trebui să le înfrunte, dar și aventurarea în orașe importante precum Yokohama sau Edo (viitoarea Tokyo) va aduce provocări specifice. Episodul următor din culise este planificat să se axeze pe sistemul de luptă, așa că fanii sunt îndemnați să rămână conectați pentru mai multe detalii înainte de lansare.

Rise of the Ronin va fi disponibil pe PS5 începând cu data de 22 martie. Pentru a vedea mai multe despre joc, puteți urmări trailerul State of Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *