Știri

Previzualizare CES 2024: viitorul hardware-ului pentru jocurile pe PC

Cu doar o săptămână înainte de CES, cel mai mare eveniment tehnologic al anului, anticipăm o serie de lansări captivante pentru industria jocurilor pe PC. Între noi plăci grafice, tehnologie AI și ecrane OLED, CES 2024 promite să fie o expoziție de neuitat.

Intel și AI Everywhere: CES 2024 pare să fie dominat de Intel și sloganul său “AI Everywhere.” Cu toate acestea, impactul real al inteligenței artificiale asupra jocurilor pe PC rămâne de văzut.

Nvidia și Plăcile Grafice “Super”: Nvidia pregătește actualizări “Super” pentru seria sa de plăci grafice RTX 40, cu RTX 4070 Super și RTX 4070 Ti Super. Cu promisiuni de performanțe îmbunătățite, acestea ar putea aduce noutăți semnificative în lumea jocurilor.

Intel Meteor Lake și Seria Core Ultra: Procesoarele Intel Meteor Lake și noua serie Core Ultra pentru laptopuri vor fi vedetele CES-ului, cu așteptări mari în ceea ce privește capacitățile lor AI îmbunătățite.

AMD și Tehnologia FSR: AMD își aduce tehnologia de upscaling FSR 3 în prim-plan, anunțând mai multe jocuri cu suport FSR 3 și adăugarea suportului de reîmprospătare variabilă pentru o experiență de joc îmbunătățită.

Qualcomm Snapdragon X Elite: Qualcomm ar putea dezvălui noul său procesor Snapdragon X Elite Arm-powered, cu promisiuni de performanțe competitive și eficiență îmbunătățită.

Monitoare OLED și TV-uri: Ecranele OLED sunt vedetele la CES, cu monitoare 4K de 32 de inchi și tehnologia microLED care atrag atenția. De asemenea, televizoarele noi pot aduce avansări în tehnologia panourilor, influențând viitoarele monitoare PC.

SSD-uri PCIe 5 Fără Ventilator: Phison și Silicon Motion aduc controlere PCIe Gen 5 pentru SSD-uri, promițând eficiență energetică și performanțe ridicate, fără necesitatea răcirii active.

Prototipuri Ciudate: CES nu ar fi complet fără câteva prototipuri inovatoare, iar anul acesta se așteaptă la surprize ciudate și interesante, de la noi formate de carcase și plăci de bază până la tehnologii de răcire inovatoare.

În concluzie, CES 2024 se anunță a fi un eveniment plin de lansări captivante și previzionări pentru viitorul hardware-ului pentru jocuri pe PC. Fanii tehnologiei și jocurilor vor fi cu siguranță la fel de entuziasmați ca întotdeauna să descopere ce rezervă viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *