Trailere

Premiera trailerului pentru povestea Star Wars Outlaws este programată pentru 9 aprilie

Fanii așteaptă cu nerăbdare premiera trailerului cu poveste pentru viitoarea aventură de acțiune Star Wars Outlaws de la Massive Entertainment, programată pentru 9 aprilie la 9:00 PST/18:00 CET. Această dezvăluire vine înainte de prezentarea Ubisoft Forward din 10 iunie, sugerând că ar putea furniza informații cruciale despre dată de lansare sau fereastră de lansare.

În contextul evaluărilor jocului în Coreea de Sud, Australia și Brazilia, există speculații că acest nou trailer ar putea oferi o dată de lansare pentru Star Wars Outlaws. Chiar dacă Disney a listat eronat jocul pentru sfârșitul anului 2024, o corecție ulterioară a Ubisoft a indicat că ar putea fi lansat înainte de iulie sau chiar până la sfârșitul anului fiscal, care se încheie la 31 martie 2024.

Cu toate acestea, există și posibilitatea ca acest trailer să fie doar o pregătire pentru apariția jocului la Ubisoft Forward, unde Massive Entertainment ar putea oferi mai multe detalii despre joc. Fanii sunt sfătuiți să rămână conectați pentru actualizări suplimentare pe această temă.

Star Wars Outlaws este în curs de dezvoltare pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, și îi are în rol principal pe Kay Vess, un ticălos haiduc care plănuiește cel mai mare furt pe care l-a văzut vreodată Outer Rim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *