Știri

Premiera gameplay-ului Slitterhead a fost confirmată pentru Summer Game Fest

Fanii jocurilor horror au motive de bucurie, deoarece Bokeh Game Studio a confirmat prezentarea primului gameplay pentru mult așteptatul Slitterhead. Gazda Summer Game Fest, Geoff Keighley, a anunțat că premiera mondială a gameplay-ului va avea loc pe 7 iunie la ora 14:00 PT / 17:00 ET.

Slitterhead este primul titlu de la Bokeh Game Studio, un proiect condus de renumitul Keiichiro Toyama, creatorul Silent Hill, Gravity Rush și Siren. Anunțat inițial la Game Awards 2021, acest joc promite să aducă o nouă perspectivă asupra genului horror. Imaginile de joc pre-alfa au arătat deja o varietate de monștri înfricoșători, lupte corp la corp intense, abilități supranaturale și chiar o secțiune în care jucătorii controlează un câine. Cu toate acestea, detaliile concrete despre poveste și complot rămân încă sub un val de mister.

Keiichiro Toyama a declarat că, deși Slitterhead este tehnic un joc de groază, acesta îmbină elemente din mai multe genuri, oferind o experiență unică care va atrage și jucătorii care, de obicei, evită jocurile înfricoșătoare. „Ne dorim să oferim o nouă formă de horror care să fie accesibilă unui public larg,” a spus Toyama.

În ceea ce privește platformele și fereastra de lansare, aceste detalii nu au fost încă dezvăluite. Cu toate acestea, Bokeh Game Studio consideră că 2024 este un „an important”, sugerând că lansarea ar putea fi anunțată oficial în timpul showcase-ului de pe 7 iunie.

Fanii sunt invitați să urmărească Summer Game Fest pentru a descoperi mai multe detalii și pentru a experimenta în premieră gameplay-ul Slitterhead.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *