Știri

Preînregistrare disponibilă pentru „Tokyo Revengers PUZZ REVE!” – Joc mobil bazat pe seria de benzi desenate și anime „Tokyo Revengers”

GOODROID, Inc. a anunțat că „Tokyo Revengers PUZZ REVE!”, prima aplicație de joc pentru smartphone bazată pe populara serie de benzi desenate și anime „Tokyo Revengers”, va fi disponibilă în 170 de țări, iar preînregistrarea s-a deschis pe 25 octombrie 2023.

După lansarea sa în Japonia în decembrie 2022, PUZZ REVE! a devenit extrem de popular, atrăgând peste trei milioane de utilizatori. Lansarea versiunii globale a jocului este programată pentru decembrie 2023, iar preînregistrarea este deja disponibilă pe AppStore și Google Play.

În cadrul campaniei de preînregistrare, toți utilizatorii preînregistrați vor primi „diamante” care pot fi utilizate în joc. PUZZ REVE! este un joc de puzzle RPG în care jucătorii își formează propriul echipe cu personaje populare din seria „Tokyo Revengers”.

Scopul jocului este de a înfrânge inamicii puternici care stau în calea dominării naționale în diferite părți ale Japoniei.

Campania de preînregistrare este în desfășurare, iar în funcție de numărul de utilizatori preînregistrați, vor fi oferite recompense precum „diamante” care pot fi folosite pentru extrageri în joc. Dacă numărul de utilizatori preînregistrați depășește 30.000, vor fi acordate diamante bonus pentru un total de 12 extrageri.

Perioada campaniei de preînregistrare: De la 25 octombrie 2023 până la lansarea serviciului de joc.

Utilizatorii pot efectua preînregistrarea pe următoarele platforme:

„Tokyo Revengers PUZZ REVE!” va fi disponibil în mai multe limbi, inclusiv engleză, franceză, chineză tradițională și coreeană. Jocul va fi compatibil cu sistemele de operare iOS și Android, cu lansarea programată pentru decembrie 2023.

Vă rugăm să rețineți că perioada campaniei și campania în sine pot fi modificate sau anulate fără notificare prealabilă. Imaginile jocului prezentate sunt doar cu scop ilustrativ, deoarece imaginile reale sunt încă în curs de dezvoltare.

“Tokyo Revengers PUZZ REVE!” promite o experiență captivantă pentru fanii seriei „Tokyo Revengers”, cu un joc mobil ce integrează elemente de puzzle și RPG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *