Trailere

Pregătește-te să concurezi, să construiești și să prăbușești mașini grozave în viitorul joc al lui Headup – „Screw Drivers”

Editorul Alt-indie, Headup, anunță cu mândrie lansarea viitoare a jocului digital de cutie de jucării și curse de mașini – Screw Drivers. În acest joc, jucătorii vor avea ocazia să combine designul tehnic cu cursele de mare viteză și distrugerea vehiculelor. Cu acces la sute de piese pentru a construi și alimenta creațiile turbo, Screw Drivers promite să ofere o experiență de joc captivantă atât în moduri single, cât și multiplayer.

Screw Drivers va fi lansat gratuit în Early Access în curând, cu posibilitatea de a achiziționa ulterior un pachet de suport care oferă produse cosmetice suplimentare. Jucătorii pot descărca acum noul trailer al jocului de pe YouTube și pot accesa o demonstrație disponibilă pe Steam.

În Screw Drivers, creațiile tehnice se amestecă cu fizica nebună și cursele de mare viteză. Jucătorii pot construi vehicule personalizate folosind arderea, electricitatea sau ambele, și pot combina diverse componente mecanice pentru a le propulsa. Un editor de versiuni intuitiv le permite să-și elibereze creativitatea. În plus, jucătorii se pot angaja în provocări împotriva regilor și reginelor insulei, fiecare având minuni mecanice unice, și pot debloca piese exclusive ale vehiculelor acestora.

Printre caracteristicile principale ale jocului se numără:

Construiește, concurează, îmbunătățește: Construiți vehiculul folosind setul de instrumente și piese furnizate, apoi participați la curse pentru a câștiga și debloca noi piese.
Un set de instrumente tehnice: Jocul oferă un set masiv de piese și un editor de design ușor de utilizat pentru a construi mașini personalizate.
Modul poveste pentru un singur jucător: Luptați împotriva regalității de curse a insulei pentru a debloca piese unice și a demonstra că aveți cele mai bune mașini de curse.
Modul multiplayer: Competiți online cu creațiile voastre împotriva altor șoferi.
Fizica explozivă: Mașinile se pot prăbuși spectaculos, dar jucătorii pot reasambla rapid vehiculul și reveni în cursă.
Despre Creactstudios: Situat în Karlsruhe, Germania, Creactstudios dezvoltă jocuri pentru PC, console și VR. Studio-ul este format din Simon Blasen, responsabil de management și programare, și Marc Bendt, care se ocupă de sunet, design de joc, muzică și artă 2D.

Despre Headup GmbH: Înființată în 2009, Headup este o companie hibridă de publicare și dezvoltare de jocuri, activă pe toate platformele majore. Headup a fost premiat cu „Cel mai bun editor” la German Developers Awards în 2012, 2013, 2017 și 2019.

Pregătiți-vă să vă eliberați creativitatea și să intrați în lumea fascinantă a construcțiilor și curselor de vehicule cu Screw Drivers, lansat gratuit în curând în Early Access!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *