Știri

Predecessor F2P open beta este acum disponibil penetru PC, PS4, PS5 și Xbox Series X/S

Omeda Studios a dat startul Open Beta pentru Predecesorul MOBA, oferind jucătorilor din întreaga lume acces gratuit la joc pe platformele PC, PlayStation 4/5 și Xbox Series X|S. Această versiune aduce o serie de îmbunătățiri și opțiuni noi, deschizând ușa către o experiență mai extinsă și mai captivantă pentru comunitatea de jucători.

Înființat pe baza moștenirii lui Paragon de la Epic Games, Predecesorul dezvoltat de Omeda Studios reprezintă o reinterpretare amplificată a acțiunii MOBA. Open Beta marchează primul pas al procesului de lansare, cu promisiunea unor actualizări și îmbunătățiri constante în cursul anului 2024.

În timpul Open Beta, jucătorii pot experimenta un joc încrucișat complet funcțional, permițându-le să se alăture acțiunii MOBA împreună, indiferent de platforma pe care o folosesc. În plus, versiunea PC a jocului oferă acum opțiuni de localizare în franceză, germană, spaniolă, portugheză, italiană și chineză simplificată, cu asistență lingvistică pentru Xbox și PlayStation pe drum.

Pe măsură ce anul 2024 avansează, se anunță o serie de îmbunătățiri vizuale, moduri de joc noi, matchmaking îmbunătățit, skin-uri noi și multe altele. Promisiunea unei experiențe MOBA inovatoare și captivante este susținută de echipa dedicată de la Omeda Studios, care vizează să redefinească genul într-un mod proaspăt și atrăgător.

CEO-ul Omeda, Robbie Singh, a declarat: “Predecesorul a fost o muncă de dragoste, iar lansarea Open Beta este o dovadă a dedicării noastre și, mai important, a aprecierii publicului pentru joc. Scopul nostru a fost să aducem ceva nou și atractiv în genul MOBA, cum ar fi perspectiva la persoana a treia. Suntem încântați de susținerea comunității și suntem nerăbdători să vedem cum se va dezvolta jocul pe măsură ce atragem noi audiențe.”

Predecesorul este un MOBA de acțiune rapidă care combină elemente strategice și de luptă, oferind o experiență captivantă și plină de adrenalină. Cu peste 30 de eroi unici și o grafică de înaltă rezoluție, dezvoltată în Unreal Engine 5, Predecesorul este pregătit să cucerească inimile jucătorilor din întreaga lume în Open Beta și dincolo de aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *