Lansări

Predator: Hunting Grounds este reînviat pentru PS5 și Xbox cu conținut nou

IllFonic, noul editor al lui Predator: Hunting Grounds, a dezvăluit planurile de a aduce jocul multiplayer asimetric 1v4 pe Xbox Series X|S și PlayStation 5. Această mișcare vine la pachet cu o serie de noi actualizări și conținut pentru comunitatea de jucători.

Primul pas în acest proces este lansarea patch-ului 2.49, programată pentru aprilie, care va aduce remedieri ale calității vieții, inclusiv ajustări ale echilibrului și îmbunătățiri ale mișcării jucătorului. În plus, în cursul acestui an, Predator: Hunting Grounds va fi adaptat și pentru consolele moderne, oferind o experiență îmbunătățită și mai atrăgătoare.

Pentru a marca acest nou început, IllFonic pregătește o foaie de parcurs pe termen lung, care include lansarea unor noi prădători jucabili. În iarna curentă, vor fi lansați primii dintre aceștia, urmând ca alți prădători să fie adăugați în primăvara anului 2025. Detalii suplimentare despre acești noi prădători și alte conținuturi noi vor fi dezvăluite pe măsură ce se apropie de lansare.

Predator: Hunting Grounds a fost inițial lansat în 2020 pentru PlayStation 4 și PC, sub îndrumarea Sony. Jocul oferă o experiență captivantă, în care un jucător preia rolul Predatorului, vânând oameni, în timp ce ceilalți patru joacă în rolul soldaților, completând diverse misiuni în junglă. Acum, cu IllFonic preluând atât rolul de editor, cât și de dezvoltator, Predator: Hunting Grounds se pregătește să își extindă publicul și să ofere o experiență îmbunătățită pentru platformele de nouă generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *