Știri

“Prea devreme pentru Early Access?” – Jucătorii reacționează la lansarea Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, dar jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că jocul este disponibil în programul Early Access atât de devreme. Deși jocul este încă în stadiul beta, mulți jucători s-au plâns de bug-uri și de probleme de performanță.

Cu toate acestea, dezvoltatorul jocului, Intercept Games, a asigurat jucătorii că se lucrează în continuare la îmbunătățirea jocului și că problemele vor fi abordate în timp util. De asemenea, dezvoltatorul a declarat că jocul este disponibil în Early Access pentru a primi feedback-ul jucătorilor și pentru a îmbunătăți jocul în funcție de cerințele lor.

În timp ce unii jucători sunt încă nemulțumiți de decizia de a lansa jocul în Early Access, alții sunt entuziasmați de posibilitatea de a încerca jocul înainte de lansarea oficială. Cu toate acestea, jucătorii trebuie să fie conștienți de faptul că jocul este încă în dezvoltare și să nu aibă așteptări prea mari.

În general, lansarea Kerbal Space Program 2 în programul Early Access a fost subiectul unor opinii împărțite din partea comunității de jucători, dar este clar că dezvoltatorul ia în serios feedback-ul jucătorilor și lucrează pentru a îmbunătăți jocul.