Știri

Poți deveni Jedi în Minecraft cu noul DLC Star Wars

Într-o galaxie blocată, departe… Pe 7 noiembrie, Star Wars: Path of the Jedi DLC pentru Minecraft a fost în sfârșit live. Acest pachet vă va duce într-o nouă aventură într-o galaxie foarte îndepărtată și vă va permite să deveniți un Cavaler Jedi în timpul Războaielor Clonelor.

Star Wars: Path of the Jedi a fost anunțat în timpul evenimentului Minecraft Live din 2023 din 15 octombrie, iar acum tu și până la trei dintre prietenii tăi poți sări în sfârșit și să-l joci singuri. Expansiunea este disponibilă pe piața Minecraft Bedrock Edition și costă 1.510 Minecoins, ceea ce înseamnă 10 USD în numerar.

Postarea pe blog a lui Minceraft a evidențiat că DLC-ul este complet rejucabil și că „Provocările Jedi sunt multe, la fel și căile pentru a le depăși”, sugerând că există mai multe moduri de a îndeplini misiunile și obiectivele de-a lungul jocului.

Aventura ta va începe ca un Padawan la Academia Jedi. Te vei „antrena cu Marele Maestru Yoda, Kelleran Beq și ceilalți Jedi”, iar după ce ai trecut încercările jocul te va duce în mai multe misiuni în întreaga galaxie. Alături de iubitele personaje din Războiul Stelelor, vei lupta cu monștri, droizi și vei rezolva misterele Jedi străvechi pe o planetă neexploatată.

Din multiplele imagini ale DLC-ului, puteți recunoaște planete emblematice precum Kamino, Tatooine și Felucia. De asemenea, aruncăm o privire la inamicii pe care îi vom întâlni în călătoriile noastre, de la droidi de luptă și Tuskens până la ceea ce pare a fi o luptă teribilă de șef cu generalul Grievous.

Se pare că Path of the Jedi a luat o pagină din cartea seriei Star Wars Jedi, care vă permite să creați sabii laser personalizate și să alegeți diferite poziții. Pe baza capturii de ecran, cred că veți putea folosi poziții cu o singură lamă, cu dublă și cu două lame în joc, dar ar fi distractiv să vedeți și o poziție de crossguard.

Oricum, această expansiune arată ca aventura Star Wars pe care am așteptat-o și va fi o modalitate grozavă de a petrece timpul dacă ați finalizat deja Star Wars Jedi: Survivor și așteptați lansarea Star Wars Outlaws.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *