Trailere

Poți aplica pentru playtest-ul simulatorului școlii de magie Mind Over Magic

Dacă sunteți în căutarea unui joc de management cu un strop de magie și aventură, simulatorul școlii de magie “Mind Over Magic” ar putea să vă capteze atenția. Acest joc, dezvoltat de Sparkypants și publicat de Klei Entertainment, cei din spatele titlurilor precum Don’t Starve și Oxygen Not Included, vă pune în pielea unui director de școală de magie.

Scenariul jocului implică construirea și extinderea unei școli de magie, complet cu profesori și studenți dornici să învețe secretele magiei. Ceea ce face jocul interesant este că, sub școală, se află o temniță misterioasă numită Underschool, care trebuie explorată pentru a evita o ceață mortală.

Un element captivant al jocului este gestionarea școlii de magie, unde trebuie să vă asigurați că toate aspectele administrative sunt în regulă, de la construirea clădirilor la îndeplinirea nevoilor studenților. De asemenea, veți conduce expediții de elevi și profesori în Underschool, unde vor avea bătălii magice împotriva monștrilor și abominațiilor strigoilor pentru a recupera sulurile arcane pierdute, esențiale pentru progresul vostru în lumea magiei.

Un detaliu amuzant în joc este modul în care puteți construi acoperișuri pentru clădirile școlii de magie, iar jocul include chiar un “glisor de neplăcere” pentru a vă ajuta să creați arhitectura bizară și captivantă a unui loc de învățare al magiei.

De asemenea, în Mind Over Magic, personajele voastre pot muri în timpul expedițiilor, dar aveți posibilitatea să le învieți ca fantome pentru a bântui școala sau pentru a vă ajuta în treburile curente.

Dacă sunteți curioși să încercați jocul, puteți solicita acces la testul de redare care este disponibil pe Steam până pe 26 octombrie. Cu toate acestea, jocul va fi lansat oficial în Early Access în viitorul apropiat.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie în testul de redare, puteți verifica pagina jocului pe Steam sau vizita site-ul oficial al dezvoltatorilor Sparkypants.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *