Știri

Post Trauma se va lansa în această toamnă pentru PS5, Xbox Series X/S și PC

Un nou joc de groază de supraviețuire pregătește terenul pentru o lansare tulburătoare. Post Trauma, creat de Raw Fury și Red Soul Games, este pe cale să ajungă pe piață în această toamnă. Inspirat de genuri clasice precum Resident Evil și Silent Hill, jocul promite o experiență înfricoșătoare și captivantă.

Într-un trailer recent prezentat la Guerrilla Collective, dezvoltatorul și editorul au confirmat data lansării și au oferit o privire mai detaliată asupra gameplay-ului și atmosferei jocului. Trailerul, deși scurt, dezvăluie medii tulburătoare, inamici amenințători și puzzle-uri captivante.

Post Trauma va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC atunci când va fi lansat în această toamnă. Pentru fanii genului survival horror și pentru cei care apreciază o poveste tensionată și atmosferă înfricoșătoare, acest joc promite să ofere o experiență captivantă și plină de suspans.

Cu o combinație de camere fixe și elemente clasice de puzzle și luptă, Post Trauma pare să ofere o abordare revigorantă a genului. Fanii sunt invitați să se pregătească pentru o aventură înspăimântătoare, deoarece acest joc se pregătește să își facă debutul în lumea jocurilor video în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *