Știri

Posibila apariție a lui Daredevil în universul lui Spider-Man

Bryan Intihar, directorul de creație al jocului Marvel’s Spider-Man 2, a aruncat indicii cu privire la posibila apariție a lui Daredevil în universul jocului. Această speculație a început atunci când cabinele de avocatură ale lui Nelson și Murdock din joc au avut un semn cu numele lor, care a fost anterior absent, adăugat printr-o actualizare recentă. Într-un stream live oficial al Insomniac, Intihar a întrebat: “Unde este Daredevil?” înainte ca fluxul să se încheie. Aceasta nu este prima dată când Intihar face aluzie la acest personaj, iar fanii speculează cu privire la posibila sa apariție în viitorul DLC pentru Marvel’s Spider-Man 2.

De asemenea, au apărut indicii legate de Daredevil în joc, precum menționarea “prieteniilor avocați” și solicitarea ajutorului lor de către Peter Parker. Cu toate acestea, nu se știe încă dacă aceste indicii vor duce la o apariție oficială a lui Daredevil în universul Spider-Man dezvoltat de Insomniac.

Studioul Insomniac este cunoscut pentru lucru cu proprietăți Marvel, iar fanii speră că acest personaj iconic va face parte din viitoarele aventuri din universul Spider-Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *