Zvonuri

Portarea pe PC a lui Red Dead Redemption 1 a fost menționat în fișierele Rockstar Game Launcher

Într-o mișcare care ar putea aduce bucurie fanilor de pe PC, există zvonuri că Rockstar Games lucrează la aducerea originalului Red Dead Redemption pe această platformă. Descoperite în fișierele unei actualizări recente a lansatorului de jocuri Rockstar, șirurile de text sugerează că Red Dead Redemption ar putea face să apară pe PC în curând.

Informația de marketing găsită în aceste fișiere menționează: „Călătorie prin întinderile întinse ale Vestului american și Mexic în Red Dead Redemption și tovarășul său de groază zombie, Undead Nightmare, care poate fi jucat acum pe PC.”

Cu toate acestea, este important să subliniem că aceasta este doar o speculație, iar Rockstar încă nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la portarea Red Dead Redemption pe PC. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, în timp ce jocul este disponibil pe alte platforme moderne, cum ar fi PS4 și Nintendo Switch, PC-ul a fost singura platformă care nu a avut acces la acest clasic al jocurilor video.

Red Dead Redemption este un joc de acțiune-aventură care are loc după evenimentele din continuarea sa, Red Dead Redemption 2. Jucătorii îl controlează pe protagonistul John Marston, care este angajat să își elimine foștii membri ai găștii sale, într-o lume vastă și plină de aventură în Vestul Sălbatic american și în Mexic.

Deși nu există confirmare oficială încă, această posibilă adăugare a lui Red Dead Redemption pe PC ar fi cu siguranță un motiv de entuziasm pentru mulți jucători. Rămâneți conectați pentru mai multe informații pe această temă și, în cazul în care zvonul se confirmă, fanii vor avea multe motive de bucurie și așteptare pentru a experimenta acest clasic al jocurilor pe platforma lor preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *