Lansări

Portal: Revolution – un prequel fan-made de 7 ore a fost lansat gratuit pe Steam

Un prequel creat de fani pentru Portal 2, numit “Portal: Revolution,” a fost lansat gratuit pe Steam și primește aprecieri pentru calitatea sa. Acesta oferă o experiență de aproximativ 7 ore, având loc între evenimentele din Portal și Portal 2, și aduce noi personaje, mecanici și povești la universul Portal.

Dezvoltat de Second Face Software și construit pe motorul Source, modul “Portal: Revolution” oferă o abordare proaspătă a puzzle-urilor și a mecanicilor cunoscute din seria Portal. Cu o poveste care începe într-un mod similar cu deschiderea Portal 2, jucătorii se trezesc ca un subiect de testare al Aperture Laboratories și interacționează cu un nucleu AI numit Stirling.

Modderii au făcut eforturi pentru a menține nivelul de dificultate și atmosfera caracteristică seriei Portal, dar aduc și elemente inedite, cum ar fi geluri noi și dușuri de curățare care anulează efectele gelurilor. Cu un motor actualizat și abordare creativă, “Portal: Revolution” oferă o experiență plăcută pentru fanii Portal.

Povestea și dialogul au primit unele critici, dar modul rămâne impresionant și oferă o privire proaspătă asupra universului Portal. Este disponibil gratuit pentru posesorii de Portal 2, iar cei care nu dețin jocul pot achiziționa “Portal 2” la un preț redus de 0,99 USD pentru o perioadă limitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *