Știri

Porniți într-o aventură unică în inima orașului Singapore cu jocul Totally Spies! – Cyber Mission

Pregătiți-vă pentru o provocare total spionistică – e timpul să acționați!

Microids este încântat să anunțe lansarea jocului de aventură Totally Spies! – Cyber Mission pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series și PC, începând cu 31 octombrie 2024. Combinând acțiunea, aventura și infiltrarea, Totally Spies! – Cyber Mission este o poveste complet nouă situată în universul sezonului 7 din seria Totally Spies!

Mult așteptatul sezon 7 a revenit pe ecrane în Franța duminică, 12 mai. Totally Spies! este produs de Zodiak Kids & Family France (parte din Banijay Kids & Family) în colaborare cu posturile de televiziune Gulli din Franța și Warner Bros. Discovery în America Latină, EMEA și SUA.

Jucând în rolurile lui Sam, Clover și Alex, jucătorii vor fi transportați în inima orașului Singapore, unde fiecare stradă și colț ascunde secrete de descoperit. Fie că joacă solo sau în modul multiplayer local pentru până la 3 jucători, aceștia vor avea ocazia să stăpânească arta infiltrării, să rezolve puzzle-uri complexe și, datorită unei varietăți de gadgeturi la modă, să salveze lumea cu stil!

Povestea din Totally Spies! – Cyber Mission:

Trio-ul strălucitor din Beverly Hills — Sam, Clover și Alex — este înapoi și gata să lumineze străzile vibrante din Singapore cu abilitățile lor de spionaj! De la străzile aglomerate din Singapore până la Universitatea Ayia, porniți într-o aventură plină de acțiune explorând toate locurile futuriste ale orașului. Dar pregătiți-vă! Pe măsură ce Spioanele se adaptează la noile lor vieți, o amenințare misterioasă a apărut pentru a răspândi haosul, extinzându-și influența prin străzile orașului.

Caracteristicile jocului:

Explorare secretă: Luați-vă timp să explorați orașul și locațiile sale diverse. De la Port până la Bubble Spy Café și faimoasele grădini de pe malul apei, descoperiți zeci de obiecte esențiale pentru misiunile voastre! Dar amintiți-vă, oriunde ați fi, nu știți niciodată când veți fi chemați de Woohp…

Total incognito: Stăpâniți arta infiltrării rezolvând puzzle-uri, colectând obiecte și rămânând discreți pentru a evita să fiți observați! Succesul misiunii este în joc.

Gadgeturi la modă: Salvați Singapore cu stil folosind o gamă de gadgeturi high-tech. De la iconicul Compowder la rujul laser elegant, fiecare gadget interacționează cu mediul înconjurător, păcălind inamicii și depășind obstacolele din calea voastră.

Forța în unitate: Jucați în rolul spioanei preferate și uniți-vă forțele cu până la 2 prieteni în modul multiplayer local! Cooperarea este cheia pentru a depăși provocările și a progresa în misiuni, fiecare spioană având forțele sale unice și gadgeturi speciale.

Exact ca în serie: Experimentați o aventură ca și cum ați fi într-un episod din „Totally Spies!” Imersați-vă într-o poveste originală din noul Sezon 7 și reîntâlniți-vă cu toate personajele voastre preferate.

Totally Spies! – Cyber Mission va fi disponibil din 31 octombrie 2024 în versiuni digitale și retail pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 și doar în versiune digitală pe Xbox One, Xbox Series X|S și PC. Lansarea digitală globală este programată pentru 31 octombrie, în timp ce versiunile retail europene vor fi lansate simultan. Fanii din SUA își pot achiziționa copiile mai târziu în 2024.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *