Trailere

Pokémon Horizons: The Series sosește exclusiv pe BBC și CBBC în Marea Britanie

„Pokémon Horizons: The Series”, cel mai nou și așteptat serial animat Pokémon, va fi lansat în Marea Britanie exclusiv pe platforma BBC iPlayer și CBBC în luna decembrie, potrivit anunțului făcut astăzi de The Pokémon Company International. Această serie animată reprezintă primul titlu nou din universul Pokémon lansat în ultimii 25 de ani și aduce o poveste captivantă și plină de acțiune cu protagoniștii Liko și Roy, împreună cu partenerii lor Pokémon, Sprigatito și Fuecoco. Aventurile lor pline de mister vor încânta fanii, oferindu-le o experiență Pokémon cu totul nouă.

Sinopsisul „Pokémon Horizons: The Series” dezvăluie o poveste intrigantă în care Liko, o nouă studentă la Academia Indigo, primește primul ei partener Pokémon, Sprigatito. Însă, ea se trezește urmărită de Exploratori, un grup misterios doritor să obțină colierul cu pandantiv pe care îl poartă. Împreună cu Friede, Căpitanul Pikachu și Rising Volt Tacklers, Liko pornește într-o aventură epică. În paralel, Roy, un băiat cu visuri de a deveni Antrenor Pokémon, poartă în secret un secret legat de vechea Poké Ball pe care o deține. Pe măsură ce acești eroi se îndreaptă spre noi orizonturi, descoperiri incredibile îi așteaptă.

Peter Murphy, directorul senior de marketing la The Pokémon Company International, a declarat: „Suntem încântați să lucrăm cu parteneri prestigioși, BBC, pentru a aduce noul nostru serial animat „Pokémon Horizons: The Series” pe BBC iPlayer. Acest moment este cu adevărat special pentru seria animată Pokémon, aducând în prim-plan noii noștri protagoniști și aventurile lor în lumea Pokémon. Lansarea în decembrie este perfect sincronizată pentru a aduce bucurie fanilor Pokémon în timpul sărbătorilor.”

Sarah Muller, șeful senior al comisionării la CBBC, a spus: „Familiile iubesc lumea Pokémon și suntem încântați să aducem această nouă aventură animată Pokémon în programul pentru copii din Marea Britanie, mai ales în timpul sărbătorilor.”

„Pokémon Horizons: The Series” promite să ofere o experiență captivantă și să aducă noi și vechi fani în lumea fascinantă a Pokémon. Seria va fi disponibilă exclusiv pe BBC iPlayer și CBBC în luna decembrie, aducând bucurie și entuziasm în inimile fanilor Pokémon din Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *