Știri

Pokemon GO Water Festival: Beach Week – tot ce trebuie să știi

Dezvoltatorii Pokemon GO, Niantic, aduc o actualizare captivantă în jocul lor prin Festivalul de apă: Săptămâna pe plajă. Acest eveniment special aduce o mulțime de recompense, sarcini de cercetare și debuturi strălucitoare pentru jucători. Dacă ești fan al acestui joc captivant, ai toate motivele să participi și să profiți de oportunitățile oferite.

Evenimentul Pokemon GO Water Festival: Săptămâna pe plajă include o varietate de șefi de raid, începând de la raiduri de o stea până la mega raiduri. Un lucru interesant este apariția lui Sandygast, Palossand și Shiny Clauncher, care pot fi întâlniți pentru prima dată în joc. Aceste Pokémon-uri adaugă un plus de entuziasm și mister în aventurile tale.

Perioada evenimentului este între 6 iunie, de la ora 10:00, și 12 iunie, până la ora 20:00, în funcție de ora locală. Pentru a te bucura pe deplin de Festivalul de apă Pokemon GO: Săptămâna pe plajă, iată câteva lucruri importante de știut.

În cadrul Festivalului de apă, jucătorii vor avea ocazia de a obține două noi Pokémon-uri, Sandygast și Palossand. Un bonus special este dat de posibilitatea de a captura un Palossand strălucitor. Pentru a obține Palossand, va trebui să evoluezi un Sandygast, iar pentru a obține varianta strălucitoare, va trebui să evoluezi un Sandygast strălucitor. Evoluția Sandygast în Palossand necesită 50 de bomboane Sandygast, așa că asigură-te că ai resursele necesare.

În ceea ce privește Cercetarea pe teren a Festivalului Apei, jucătorii vor avea la dispoziție 7 sarcini de completat. Finalizarea acestor sarcini îți va aduce recompense generoase, iar una dintre întâlniri este cu un Sandygast. Fiind un eveniment limitat în timp, asigură-te că profiți de toate oportunitățile pe care le oferă.

Pentru cei care doresc să se implice și mai mult în Festivalul de apă Pokemon GO, există opțiunea de a achiziționa un bilet de cercetare cronometrată, disponibil la un preț de 5 USD sau echivalentul în moneda locală. Aceste bilete pot fi cumpărate numai din magazinul din joc și sunt disponibile între orele 10:00 pe 6 iunie și 20:00 pe 11 iunie, în funcție de ora locală. Completarea sarcinilor de cercetare cronometrată îți va aduce recompense și întâlniri speciale.

Un aspect interesant al Festivalului de apă este provocarea globală pe care o aduce. Jucătorii sunt invitați să contribuie la atingerea a 300 de milioane de aruncări Nice. Dacă această provocare este îndeplinită, toți jucătorii vor beneficia de bonusuri speciale, cum ar fi bomboane sporite pentru aruncările frumoase, grozave și excelente.

Nu uita de ora în prim-plan a Festivalului de apă Pokemon GO. În fiecare zi, între orele 18:00 și 19:00, vei primi un bonus de 3x XP pentru fiecare Pokemon prins. Acesta este un moment excelent pentru a-ți crește nivelul și a profita de avantajele oferite.

Cu toate aceste informații la îndemână, ești pregătit să te alături Festivalului de apă Pokemon GO: Săptămâna pe plajă. Asigură-te că îți planifici aventurile și că te bucuri din plin de evenimentul special. Încearcă să obții toate recompensele, să completezi toate sarcinile de cercetare și să descoperi toate surprizele oferite în acest festival captivant.