Știri

Pokémon Go Fest 2023 îl prezintă pe Diancie și noi shiny

Pokémon Go Fest 2023 va avea loc în mai multe locații, inclusiv Londra, Osaka și New York City, și va include o serie de activități și surprize pentru jucători. Un Pokémon special, Diancie, va fi lansat în cadrul evenimentului și va fi disponibil pentru întâlnire. De asemenea, vor fi introduse noi versiuni “shiny” ale unor Pokémon existenți, adăugându-se colecției de Pokémon strălucitori.

Imaginea evenimentului prezintă diverse Pokémon-uri, cum ar fi Oranguru, cele două forme ale lui Shellos, Joltik, Goomy, Lapras, Pachirisu, Unown, Kingdra, Salamence și Pikachu purtând o coroană. Aceste Pokémon-uri sunt ilustrate într-o peșteră de pe plajă, înconjurate de pietre prețioase roz îngropate în nisip.

Participanții la evenimentul global vor avea posibilitatea de a achiziționa bilete din magazinul din joc, iar prețurile și experiențele disponibile pot varia în funcție de locație. În plus, vor fi disponibile cercetări speciale temporizate, care vor introduce în joc Pokémonul Carbink ca bonus.

Evenimentele în persoană vor oferi jucătorilor diverse habitate tematice și vor prezenta Pokémon-uri specifice în funcție de locație și de momentul zilei. În timpul evenimentelor în Osaka și Londra (4-6 august), se vor prezenta Shiny Petilil și Dewpider, împreună cu un Pikachu și un Aerodactyl costumat. În cadrul evenimentului din New York (18-20 august), jucătorii vor avea ocazia să întâlnească Shiny Skrelp și Golett.

Prima zi a evenimentului global (26 august) va implica descoperirea habitatelor tematice care se schimbă în fiecare oră, alături de apariția unui Pikachu costumat special. A doua zi (27 august) va prezenta toți Pokémonii din prima zi. Evenimentul global va include, de asemenea, aparițiile shiny ale lui Goomy, Shellos, Joltik și Oranguru.

Jucătorii care achiziționează bilete vor primi cercetări speciale care vor culmina într-o întâlnire cu Pokémonul Mitic Diancie. Biletul global va oferi, de asemenea, acces la Pokémoni rari, șanse crescute de a întâlni Pokémon strălucitori și alte beneficii, cum ar fi schimburi speciale și raiduri gratuite.

Pokémon Go Fest 2023 promite să fie o sărbătoare plină de aventuri și descoperiri pentru jucători, atât în cadrul evenimentelor în persoană, cât și în cea globală.