Știri

Pokemon GO Dia de Muertos 2023: sarcini și recompense de cercetare pe teren

În timpul evenimentului Dia de Muertos 2023 din Pokemon GO, ai oportunitatea de a explora toate sarcinile și recompensele de cercetare pe teren. Acest ghid detaliază tot ce trebuie să știi despre acest eveniment, inclusiv întâlnirile cu tămâie și momeală.

Evenimentul Dia de Muertos 2023 începe pe 1 noiembrie, la ora 10:00 și se încheie pe 2 noiembrie, la 20:00, ora locală. Acest eveniment sărbătorește festivalul mexican/american, onorând cei dragi decedați și oferă multiple bonusuri, întâlniri strălucitoare și oportunități de raid. Iată tot ce trebuie să știi:

Durată Prolongată: Modulele Lure și tămâia (cu excepția tămâiei Daily Adventure) vor avea o durată de 90 de minute.

Bonus Bomboane: Poți câștiga 2× Bomboane pentru a prinde Pokemon.

Bonus pentru America Latină și Caraibe: Antrenorii din aceste regiuni pot câștiga Bomboane suplimentare transferând Pokemon.

Debuturi Strălucite: Cempasuchil Crown Cubone și Cempasuchil Crown Marowak și variantele lor strălucitoare debutează în timpul evenimentului.

Acest ghid explorează toate sarcinile și recompensele de cercetare pe teren pentru evenimentul Dia de Muertos 2023. Descoperă mai multe despre tradiția aztecă și ce presupune acest eveniment în lumea Pokemon GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *