Știri

Pokemon Go devine și mai social odată cu introducerea Party Play

Niantic adaugă o nouă funcție captivantă la Pokemon Go numită “Party Play,” care va face jocul și mai social. Această caracteristică va fi disponibilă începând de mâine, 17 octombrie, și le permite antrenorilor să facă echipă cu până la patru prieteni, cu niveluri de la 15 în sus. Cu Party Play, jucătorii pot colabora pentru a finaliza provocări, debloca bonusuri și interacționa în moduri noi.

Această funcție le permite jucătorilor să-și vadă partidul pe hartă, asigurându-se că toată lumea este aproape pentru a profita la maxim de beneficiile grupării. Diverse provocări vor fi disponibile, cum ar fi prinderea unui număr specific de Pokemoni în Ultra Balls, rotirea PokeStop-urilor sau sălilor de sport, sau prinderea altor Pokemoni. Reușita acestor provocări poate aduce recompense variate, inclusiv Mega Candy, PokeBalls și Berries.

O noutate interesantă este adăugarea de recompense exclusive pentru avatar atunci când finalizați provocările de petrecere. De exemplu, vă puteți aștepta la un tricou cu evoluțiile Eevee și Eevee Vaporeon, Jolteon și Flareon. Deși există o dragoste pentru aceste evoluții, nu există mențiuni pentru Umbreon sau Espeon.

Cu introducerea Party Play, jucătorii vor avea acces la o nouă mișcare de putere numită “Party Power” în raidurile de toate nivelurile. Atunci când două sau mai multe persoane dintr-o Partidă participă la un Raid, vor putea folosi Puterea Partidului, o mișcare care poate dubla daunele următorului atac încărcat.

Această nouă funcție va adăuga un element social mai profund în joc, permițând jucătorilor să colaboreze mai bine cu prietenii lor și să se bucure de experiența Pokemon Go într-un mod nou.

În plus față de Party Play, luna octombrie aduce și alte evenimente interesante în joc. Începând cu 19 octombrie, debutează partea 1 a evenimentului Pokemon Go Halloween 2023, care urmează Festivalului Recoltei. 21 octombrie este Ziua Tămâiei cu Skorupi, iar partea a doua a evenimentului de Halloween începe pe 26 octombrie, alături de o preluare a echipei Go Rocket.

Cu Party Play și aceste evenimente, Pokemon Go rămâne o experiență dinamică și socială pentru toți antrenorii dornici de aventuri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *