Lansări

Please, Touch The Artwork 2 s-a lansat gratuit pe PC și mobil

Please, Touch The Artwork 2, un joc apreciat de critici drept „O capodoperă în sine” și „Un joc gratuit obligatoriu”, a fost lansat oficial și este acum disponibil gratuit pe PC și platforme mobile.

Lansarea acestui joc de aventură artistică ciudată și captivantă marchează o oportunitate deosebită pentru pasionații de artă și jocuri video deopotrivă. Descărcarea jocului este gratuită pe dispozitivele mobile prin Apple App Store sau Google Play, precum și pe Windows și Mac prin platforma Steam. Lipsa de reclame, taxe ascunse și conținut descărcabil plătit asigură că jocul poate fi savurat în întregime, fără costuri suplimentare.

Please, Touch The Artwork 2 vă invită să explorați lumea captivantă a lui James Ensor, pionierul artei moderne belgiene. Prin intermediul acestui joc, veți avea ocazia să descoperiți picturile sale iconice într-o aventură plină de surprize și obiecte ascunse. Ajutați personajele ciudate să recupereze obiectele pierdute și să restabilească golurile din picturi, transformând astfel aprecierea artei într-o călătorie scurtă și distractivă.

De asemenea, este important de menționat că jocul a fost realizat cu sprijinul guvernului flamand, cu ocazia Președinției belgiene a UE în 2024 și pentru a sărbători cea de-a 75-a aniversare a dispariției lui James Ensor în 2024. Disponibilitatea gratuită a jocului asigură că toți cei interesați se pot bucura de această experiență artistică fără nicio barieră de intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *