Știri

Playtest-ul Serum este live pe Steam

Fanii aventurii și supraviețuirii sunt invitați să se alăture testului de redare public pentru jocul captivant Serum, care este acum live pe Steam pentru PC. Dezvoltat de Game Island și publicat de Toplitz Productions, Serum promite o experiență palpitantă într-o lume enigmatică.

În cadrul testului de redare care va dura o săptămână, jucătorii vor avea ocazia să exploreze două dintre biomurile jocului și să ofere feedback dezvoltatorului Game Island. Cu o narațiune captivantă care aduce jucătorul sub presiunea timpului și provocări de supraviețuire, Serum promite să ofere o experiență unică și plină de suspans.

„Feedback-ul jucătorilor este crucial pentru optimizarea experienței jocului”, spune CEO-ul Game Island, Michał Ojrzyński. „Testul de redare oferă oportunitatea perfectă pentru jucători să se implice și să ne ajute să îmbunătățim jocul înainte de lansarea sa oficială.”

Jucătorii interesați pot solicita acces la testul de redare prin pagina oficială Steam a jocului și pot fi la curent cu ultimele știri și actualizări despre joc. După participarea la test, sunt încurajați să ofere feedback constructiv dezvoltatorilor prin intermediul canalului Discord dedicat al jocului.

Serum este programat să fie lansat pe PC cu acces anticipat la sfârșitul trimestrului al doilea, oferind jucătorilor ocazia de a se aventura în lumea sa în continuă evoluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *