Zvonuri

PlayStation Showcase programat pentru sfârșitul anului 2024

Un nou PlayStation Showcase ar putea avea loc spre sfârșitul anului 2024, conform unei informații furnizate de Tom Henderson de la Insider Gaming. Acest zvon a apărut înainte de cel mai recent eveniment State of Play, care a evidențiat numeroase titluri mult așteptate.

Henderson a subliniat absența unui titlu despre care se zvonea, “Horizon x LEGO”, înainte de a adăuga că acesta ar putea fi anunțat fie la Summer Game Fest, pe 7 iunie, fie la un “PlayStation Showcase spre sfârșitul anului”. De asemenea, leakerul Midori a indicat că vor exista mai multe anunțuri din partea Sony Interactive Entertainment la Summer Game Fest, astfel că apariția noului titlu Horizon este posibilă.

Cu toate acestea, perspectiva unui PlayStation Showcase este mult mai captivantă. Dacă acest eveniment va avea loc în noiembrie sau decembrie, ar putea evidenția lansările majore ale Sony programate pentru 2025. Deși compania a confirmat că nu vor exista noi titluri din “francizele majore existente” pentru anul fiscal curent, ar putea organiza un alt State of Play la începutul anului viitor pentru a dezvălui mai multe noutăți.

Ca întotdeauna, este bine să privim aceste informații cu o doză de scepticism, deoarece planurile se pot schimba oricând. Totuși, un PlayStation Showcase la sfârșitul anului ar putea oferi fanilor o privire incitantă asupra viitorului platformei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *