Știri

PlayStation rambursează precomenzile The Last of Us Part 2 Remastered

Jucătorii PlayStation care au precomandat The Last of Us Part 2 Remastered au primit o surpriză când au observat că comenzile lor au fost rambursate. Cu toate acestea, se pare că este o mișcare strategică din partea Sony pentru a-i informa pe posesorii versiunii originale a jocului că pot obține un upgrade la versiunea remasterizată la un preț redus.

Sony încurajează cumpărătorii existenți ai The Last of Us Part 2 să obțină remasterizarea la un preț redus de doar 10 USD. Această ofertă specială permite posesorilor versiunii originale să beneficieze de grafică îmbunătățită și alte caracteristici ale jocului remasterizat la un preț redus. De aceea, comenzile de precomandă au fost rambursate pentru a-i împiedica să plătească prețul complet.

Beneficii pentru Upgrade:

Preț Redus: Proprietarii versiunii originale pot achiziționa un upgrade digital pentru doar 10 USD.
Bonusuri de Precomandă: Sony sugerează că bonusurile de precomandă vor fi primite doar prin utilizarea acestui upgrade.
Cu lansarea programată pentru 19 ianuarie, această strategie încurajează posesorii actuali ai jocului să profite de avantajele remasterizării la un cost semnificativ mai mic.

Recenziile pentru The Last of Us Part 2 Remastered sunt extrem de pozitive, având în prezent un scor de 90% pe Metacritic. Jucătorii noi sunt încurajați să încerce jocul acum, iar posesorii existenți sunt îndemnați să urmeze instrucțiunile PlayStation pentru a obține upgrade-ul la prețul redus de 10 USD.

Cu lansarea iminentă, strategia Sony pare să ofere o soluție inteligentă și avantajoasă pentru toți fanii The Last of Us. Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări pe măsură ce jocul devine disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *